Näin käytät Digilä-mobiilisovellusta

birdy

1. TILAA LEHTI JA HANKI TUNNUKSET
Jos olet jo paikallislehden täystilaaja, hanki Digilä-tunnukset täältä. Jos et ole vielä lehden tilaaja, voit tehdä digitilauksen täältä hintaan 6 € / kk. Mobiilisovelluksessa on myös maksuttomia osioita, joten sovellusta voi käyttää myös kirjautumatta sisään.

2. LATAA DIGILÄ-SOVELLUS
Lataa Digilä älypuhelimesi sovelluskaupasta (App Store tai Google Play). Digilä toimii iPhone- ja Android-puhelimilla, jos käyttöjärjestelmä on iOS 7.1, Android 4.3 tai uudempi.

3. OTA SOVELLUS KÄYTTÖÖN NÄIN

1. Avaa sovellus.
  2. Aloita napauttamalla yläkulman valikosta ja kirjaudu sisään.
  3. Aseta valikosta sovelluksen oletusnäkymäksi oma paikallislehtesi, niin pääset jatkossa sovelluksen avatessasi suoraan omaan lehteesi.
  4. Valitse valikosta oman lehtesi logo, niin pääset lehden sivuille.
  5. Älä kirjaudu sovelluksesta ulos, niin sinun ei tarvitse kirjautua sisään enää seuraavalla kerralla.

4. TUTUSTU SOVELLUKSEN OSIOIHIN

Paikallislehdet tuottavat monenlaista digitaalista sisältöä Digilään uutisvirrasta digilehtiin. Suur-Tampereen osalta tarjolla on digilehti. Osa sisällöistä on vain lehden tilanneille, kirjautuneille käyttäjille.

• Uutiset-osiosta näet paikkakuntasi tuoreimmat uutiset. Mikä puhuttaa kaupungilla juuri tänään?
  • Lehdet-osiosta löydät uusimman digilehden sekä digilehtiarkiston.
    • Paikallislehdet julkaistaan aina tiistai-iltaisin klo 20.
    • Kaupunkilehti Suur-Tampere julkaistaan Digilässä kerran kuussa paperilehden julkaisupäivää edeltävänä iltana klo 20.
  • Videot-osio kokoaa kaikki lehden videojutut yhdelle sivulle.
    Kirjaudu Digilä-tunnuksillasi sisään, niin pääset katselemaan videoita!
  • Some-osiossa julkaistaan kiinnostavaa paikallista sosiaalisen median sisältöä
    Jos haluat oman julkaisusi someseinälle, käytä postauksessa lehden virallista hashtagia ja tee postauksesta julkinen – näin toimituksemme saattaa valikoida juuri sinun julkaisusi koko paikkakunnan nähtäville.
  • MeNyt-osioon kerätään paikallisten yhdistysten ja yhteisöjen tapahtumia.
  • Kupongit-osiosta löydät paikallisten liikkeiden tarjouskuponkeja. Kirjaudu Digilä-tunnuksillasi sisään, niin saat etukupongit käyttöösi!

pystybirdy_oik5. NÄIN LUET DIGILEHTIÄ

• Pääset lukemaan digilehtiä sovelluksen ”Lehdet”-välilehdeltä. Valitse haluamasi lehden numero ja avaa se napauttamalla.
  • Siirry sivulta toiselle pyyhkäisemällä ruutua vaakatasossa tai napauttamalla nuolia.
  • Avaa jutut erilliseen lukuruutuun napauttamalla otsikkoa.
  • Rikastetut sisällöt välähtävät kirkkaina kääntäessäsi uuden sivun. Napauta välähdyksiä ja ylläty!
  • Sulje lehti iPhonella pyyhkäisemällä aivan näytön vasemmasta reunasta keskelle. Android-puhelimella lehti sulkeutuu napauttamalla yläreunasta ”Takaisin”.
  • Napauta näitä symboleja, niin saat videot, kuvagalleriat ja linkit auki:

video  kuvagalleria  linkki

6. KÄTEVIÄ VINKKEJÄ

• Siirry osiosta toiseen kätevästi pyyhkäisemällä ruutua vasemmalta oikealle ja toisinpäin.
  • Tilaajan perheenjäsen lukee digilehteä maksutta. Hanki perheenjäsenelle omat tunnukset näiden ohjeiden avulla.
  • Älä kirjaudu sovelluksesta ulos, niin sinun ei tarvitse kirjautua sisään enää seuraavalla kerralla.