Näin luet digilehteä tabletilla

Digilä-tabletsovellus toimii iPad- ja Android-tableteilla.

1. TILAA LEHTI JA HANKI TUNNUKSET
Jos olet jo paikallislehden täystilaaja, hanki Digilä-tunnukset täältä. Jos et ole vielä lehden tilaaja, voit tehdä tilauksen täältä hintaan 6 € / kk.

2. LATAA DIGILÄ-SOVELLUS
Lataa Digilä tablettisi sovelluskaupasta (App Store tai Google Play). Digilä toimii tabletillasi, jos käyttöjärjestelmä on iOS 7.1.1, Android 4.3 tai uudempi.

3. KIRJAUDU SISÄÄN
iPadilla kirjaudu sisään oikean yläkulman Kirjaudu-kohdasta.
Android-tabletilla kirjaudu sisään laitteestasi riippuen joko oikean yläkulman kolmesta pisteestä tai kotinäppäimen vasemmalla puolella olevasta painikkeesta.

4. VALITSE OMA PAIKALLISLEHTESI
Valitse sovelluksen aloitusnäkymästä oma paikallislehtesi.

Akaan SeutuLempäälän-Vesilahden SanomatSydän-Hämeen LehtiYlöjärven Uutiset

Esimerkki lehden numerosta5. VALITSE HALUAMASI NUMERO JA KLIKKAA ”LUE”
Digilehden uusin numero löytyy paikallislehden aloitusnäkymästä vasemmasta yläkulmasta.
Aiemmin ilmestyneet numerot näkyvät arkistoituina Arkistossa, jonne pääset yläreunan painikkeesta napauttamalla.
Euromerkillä (€) merkityt lehden numerot ovat maksullisia, ja sivusto pyytää sinua kirjautumaan tunnuksillasi sisään ennen lukuhetkeä, jos et ole vielä kirjautunut.
Maksuttomia numeroita pääset lukemaan ilman kirjautumista.

Digilehden rikastukset aukeavat erilliseen ikkunaan6. TUTKI RIKASTETTUJA SISÄLTÖJÄ
Digilehden rikasteet voivat olla tekstejä, videoita, suurennettuja kuvia, kuvasarjoja tai linkkejä. Rikastettu sisältö aukeaa erilliseen ikkunaan, kun klikkaat rikastettua aluetta.
Tunnistat rikastukset siitä, että ne välähtävät kirkkaina kääntäessäsi uuden sivun. Rikastukset saat pysyvästi näkyviin klikkaamalla oikean yläkulman lamppupainiketta.

• Klikkaa juttujen otsikoita, niin tekstit aukeavat kätevään lukuruutuun.
  • Klikkaa näitä symboleja, niin saat auki videot, kuvagalleriat ja linkit:

video    kuvagalleria   linkki

7. SELAA DIGILEHTEÄ
Käännä sivuja klikkaamalla oikean ja vasemman reunan nuolia tai pyyhkäisemällä ruudulla haluamaasi suuntaan.
Saat koko lehden sisällön näkyviin klikkaamalla oikean yläkulman ruudukkopainiketta. Voit siirtyä valitsemallesi aukeamalle klikkaamalla.

8. ZOOMAA LÄHEMMÄS JA KAUEMMAS
Voit zoomata lähemmäs sormilla ”nipistämällä” tai napauttamalla suurennuslasipainiketta.

zoomaus_tablettiDigilän painikkeet

digityy