Tietoa Digilästä

Mikä on Digilä?

pystybirdy_oik

Digilä on pirkanmaalaisten paikallislehtien yhteinen sovellus, joka tuo lehtien digitaaliset sisällöt ulottuvillesi. Digilästä löytyvät Akaan Seutu, Lempäälän-Vesilahden Sanomat, Sydän-Hämeen Lehti sekä Ylöjärven Uutiset.

Digilä on ilmainen sovellus, jossa on maksullisia ja maksuttomia osioita. Lehtien täystilaajien ja digitilaajien tilaukseen kuuluu pääsy kaikkiin Digilän paikallisiin sisältöihin. Tilauksen voit tehdä paikallislehden nettisivuilla. Kirjaudu sisään sovellukseen tunnuksillasi, niin saat kaikki osiot käyttöösi.

 

Mitä sisältöjä Digilästä löytyy?

Viikon paikallislehdet julkistetaan Digilässä aina tiistai-iltaisin kello 20. Digilehdet ovat rikastettuja eli niistä löytyy esimerkiksi kuvagallerioita, linkkejä ja videoita. Lataamalla Digilän saat myös käyttöösi kattavan digilehtiarkiston.

Mobiilisovelluksen eri välilehdiltä löydät lisäksi paikkakunnan tuoreimmat uutiset ja videojutut sekä tulevat tapahtumat. Digilän mobiiliversioon kootaan myös kiinnostavia sosiaalisen median sisältöjä sekä paikallisten liikkeiden tarjouskuponkeja. Uutta sisältöä julkaistaan Digilässä joka päivä.

Tablet-sovelluksesta löytyvät toistaiseksi vain rikastetut digilehdet, mutta muutkin osiot tullaan päivittämään Digilän tablet-versioon.

Tietokoneella voit lukea digilehteä täällä. Oman lehtesi muita sisältöjä löydät osoitteista akaanseutu.fi, lvs.fi, shl.fi ja ylojarvenuutiset.fi.

 

Millä laitteilla Digilä toimii?

  • iPhonet (iOS 7.1 tai uudempi)
  • Android-puhelimet (Android 4.3 tai uudempi)
  • iPadit (iOS 7.1.1 tai uudempi)
  • Android-tabletit (Android 4.3 tai uudempi)
  • Tietokoneella voit lukea digilehteä internetselaimessa osoitteessa digila.fi

Tarvitset laitteeseesi toimivan internet-yhteyden.

 

Miten saan Digilän käyttööni?

Lataa Digilä-sovellus iPhonelle ja iPadille App Storesta ja Android-laitteille Google Playsta. Digilässä julkaistavia lehtiä voi lukea myös nettiselaimella osoitteessa digila.fi.

 

Miten saan tunnukset Digilään?

Jos olet paperilehden tilaaja, saat tunnukset digilehden lukemiseen täältä.

Jos et ole vielä tilaaja, voit tilata digilehden täältä.

 

Miten Digilää käytetään?

Katso ohjeet Digilän käyttöön ja digilehden lukemiseen täältä.

 

Asiakaspalvelu ja tuki

Asiakaspalvelu palvelee sähköpostitse asiakaspalvelu@digila.fi sekä puhelimitse 010 5844 977* (arkisin klo 9–15). Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä esimerkiksi tilausasioissa.

Tekninen tuki palvelee puhelimitse 010 5844 977* (arkisin klo 9–15) ja sähköpostitse tuki@digila.fi.

*Soitto kotimaassa 010-alkuisiin puhelinnumeroihin maksaa matkapuhelimista 8,35 senttiä/puhelu + 17,17 senttiä/minuutti. Lankapuhelimesta soiton hinta on 8,35 senttiä/puhelu + 6,00 senttiä/minuutti.

 

Palaute

Haluamme kehittää Digilästä entistäkin paremman, ja siksi mielipiteesi on tärkeä. Voit täyttää palautelomakkeemme tai vaihtoehtoisesti lähettää palautteesi sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@digila.fi.

 

Julkaisija

Pirkanmaan Lehtitalo
www.pirkanmaanlehtitalo.fi
Hämeenkatu 27 B
33200 Tampere

 

Digilehden tilauksen keskeyttäminen

Voit keskeyttää digilehden kestotilauksen silloin, kun haluat. Tilauksesi keskeytyy ilmoituksestasi kuluvan laskutuskuukauden päätyttyä. Voit keskeyttää tilauksesi ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse asiakaspalvelu@digila.fi tai puhelimitse 010 5844 977 (arkisin klo 9–15).

 

 

digityy