Digilehden tilausehdot

Digilä julkaisee Akaan Seudun, Lempäälän-Vesilahden Sanomien, Sydän-Hämeen Lehden ja Ylöjärven Uutisten digilehtiä, jotka ovat älypuhelimella, tabletilla ja verkkoselaimella luettavia digitaalisia paikallislehtiä. Lehtien julkaisija on Pirkanmaan Lehtitalo. Tilaukseen sovelletaan myös Digilän käyttöehtoja.

 

1. Tilausmuodot

Digilehden tilaus sisältää valitsemasi paikallislehden digilehden (Akaan Seutu / Lempäälän-Vesilahden Sanomat / Sydän-Hämeen Lehti / Ylöjärven Uutiset). Tilaus on voimassa jatkuvasti ilman uudistamista. Tilausmaksun voi sopia maksettavaksi 1, 3, 6 tai 12 kuukauden välein. Jatkuva tilaus laskutetaan tilausjakson alussa ja seuraavat jaksot ennen uutta laskutusjaksoa

Tilaaja voi muuttaa laskutusjakson pituutta tai lopettaa tilauksen ilmoittamalla siitä asiakaspalveluun vähintään 2 viikkoa ennen seuraavan laskutusjakson alkamista. Mikäli jatkuva tilaus halutaan lopettaa muulloin kuin laskutusjakson päättyessä, laskutetaan saadut lehdet määräaikaishinnaston mukaan.

 

2. Tilausten alkamisaika

Tilaus alkaa asiakkaan valitsemana päivänä huomioiden määräajat.

Digilehden tilaus alkaa tilaamispäivänä. Tilaajapalvelussa tilauksen tehnyt saa rekisteröitymisessä tarvittavan asiakasnumeron heti sähköpostiinsa. Tilaajapalveluun tulevat tilaukset käsitellään jokaisena arkipäivänä ja tilaukset astuvat voimaan saapumisjärjestyksessä. Rekisteröitymiseen tarvittava asiakasnumero toimitetaan sähköpostilla, kun tilaus on käsitelty.

 

3. Tilaushinnat, tilausehtojen muutokset ja tilausmaksu

Lehden hinta määräytyy kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Digilehden hinnasto on nähtävissä osoitteessa digila.fi/tilaa. Kustantaja pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin tarvittessa. Mahdolliset hinnanmuutokset astuvat voimaan ilmoitettuna ajankohtana ja ne koskevat kaikkia tilauksia. Laista, asetuksista tai viranomaisten toimenpiteistä aiheutuvat kustannuslisäykset korottavat hintoja vastaavasti määräysten voimaantulohetkestä lukien.  Digilehdet sisältävät arvonlisäveroa 24 %.

Laskutamme digilehden e-laskuna. Jos tilaaja kuitenkin haluaa paperilaskun, veloitamme paperilaskulisän 5 €/lasku. Tilaaja saa tilauksen tehtyään sähköpostitse tilausvahvistuksen, jossa on ohjeet e-laskun käyttöönottoon. E-lasku tulee tilata verkkopankissa 7 päivän kuluessa lehden tilauksesta, niin tilaaja välttyy laskutuslisältä.

Tilausmaksu on maksettava viimeistään eräpäivänä, ja maksumuistutuksen lähettämisestä veloitetaan muistutusmaksua 5 euroa. Maksamattomana päättyneestä tilauksesta veloitetaan määräaikaistilaushinnaston mukainen tilausmaksu ajalta, jolta tilaaja on ehtinyt saada lehtiä.

 

4. Digilän mahdolliset käyttökatkot

Palvelussa saattaa ilmetä käyttökatkoja huollosta, liiasta kuormituksesta tai muusta syystä johtuen. Digilän digilehtien julkaisija Pirkanmaan Lehtitalo pyrkii informoimaan tulevista käyttökatkoksista. Pirkanmaan Lehtitalolla ei ole vastuuta palvelun keskeytyksistä. Pirkanmaan Lehtitalo ei myöskään korvaa asiakkaalle keskeytyksestä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa, vahinkoa tai kustannuksia.

Ylivoimainen este – force majeure – vapauttaa sopijaosapuolen noudattamasta tämän sopimuksen velvoitteita aina siihen asti, kunnes velvoitteiden täyttämisen edellytykset voidaan palauttaa.

 

5. Etämyynti

Tilaajalla on Kuluttajansuojalain 6 luvun 15 §:n mukainen oikeus perua etämyynnissä puhelinmyyjän kautta tekemänsä tilaus vapaamuotoisella ilmoituksella 14 päivän kuluessa ensimmäisen tilaukseen kuuluvan digilehden ilmeistymisestä. Perumiselle ei tarvitse esittää syytä. Ennen perumisilmoitusta saapuneita lehtiä ei tarvitse palauttaa.

 

6. Tietosuoja ja henkilötietolaki

Digilässä julkaistavien digilehtien tilaajat ovat Pirkanmaan Lehtitalo Oy -konsernin asiakasrekisterissä, johon tallennettuja tietoja käytetään asiakassuhteen ylläpitoon ja hoitoon. Paikallislehtikohtaiset rekisterikuvaukset ja -selosteet ovat nähtävissä seuraavien linkkien välityksellä: Akaan Seudun rekisteriseloste, Lempäälän-Vesilahden Sanomien rekisteriseloste, Sydän-Hämeen Lehden rekisteriseloste ja Ylöjärven Uutisten rekisteriseloste.

Asiakas voi kieltää tietojensa käytön markkinointitarkoituksiin ja -tutkimuksiin ilmoittamalla kiellosta asiakaspalveluun. Henkilötietolain mukaiset yhteydenotot tulee toimittaa Pirkanmaan Lehtitalolle kirjallisina ja allekirjoitettuna.

Digilä / Pirkanmaan Lehtitalo
Hämeenkatu 27 B
33200 Tampere

  • Digilän puhelinasiakaspalvelu 010 5844 977*, ma-pe klo 9-15
  • Sähköposti: asiakaspalvelu@digila.fi

*Soitto kotimaassa 010-alkuisiin puhelinnumeroihin maksaa matkapuhelimista 8,35 senttiä/puhelu + 17,17 senttiä/minuutti. Lankapuhelimesta soiton hinta on 8,35 senttiä/puhelu + 6,00 senttiä/minuutti.